Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Ο Μητσοτάκης καρατομεί την Παπακώστα για τις δηλώσεις κατά του Γεωργιάδη - Στη θέση της ο Φωτήλας

Μη μου τον Άδωνη τάραττε, είναι η κατάσταση στη Νέα Δημοκρατία, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μία κίνηση «άδειασε» -και αυτός- την Κατερίνα Παπακώστα η οποία
τόλμησε να εκφραστεί κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Παπακώστα απάντησε στα όσα δήλωνε ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης (ότι δηλαδή η επιτροπή συγκροτήθηκε με σκοπό την προσωπική σπίλωση του ιδίου, του Μ. Βορίδη και του Ανδρ. Λοβέρδου) -μέσω facebook- ως εξής:


«Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματα του …επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο …έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού. Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του… τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν…».
Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης καρατόμησε τη βουλευτή Β’ Αθηνών από αναπληρωτή τομεάρχη Υγείας, για να τοποθετήσει τον πρώην «ποταμίσιο» Ιάσωνα Φωτήλα, σε μία επίδειξη εσωκομματικής ισχύος αλλά και παραδειγματισμού όσων διαφωνούν με τη γραμμή του κόμματος, η οποία όπως συμπεραίνεται από την κίνηση αυτή, περιορίζεται στις ύβρεις, τις φωνασκίες και την καταστροφολογία, τα οποία ο κ. Γεωργιάδης πρεσβεύει με μεγάλη επιτυχία.

Η λιτή ανακοίνωση του κόμματος:

«Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, αντικαθίσταται η αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγείας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Κατερίνα Παπακώστα, από τον βουλευτή Αχαΐας, κ. Ιάσωνα Φωτήλα».

Υπενθυμίζουμε πως η Κατερίνα Παπακώστα είχε βρεθεί στις αρχές Μαρτίου με το ένα πόδι εκτός Πειραιώς αφού εξέφρασε τη διαφοροποίησή της σχετικά με την ανάγκη διενέργειας εκλογών. «Σε λίγο θα καταντήσουμε γραφικοί» είχε πει στην εφήμερα «Ειδήσεις» του Νίκου Χατζηνικολάου και στη συνέχεια έσπευσε να το «μαζέψει» χωρίς να τα καταφέρει.

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου