Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: Οι Μασόνοι και η σχολή - Το παραλήρημα του 38χρονου που έσφαξε τη μητέρα του

Κάθε νέα πληροφορία για το έγκλημα στη Νέα Σμύρνη, όπου ένας 38χρονος άνδρας έσφαξε τη μητέρα του και την κράτησε τρεις μέρες μέσα στο διαμέρισμά τους, είναι πιο συγκλονιστική και πιο σοκαριστική από την προηγούμενη.

Τα νέα στοιχεία έρχονται στο φως μέσα από την κατάθεση - παραλήρημα που έδωσε στους αστυνομικούς ο δράστης.


Η οικογένεια έμενε στο διαμέρισμα της οδού Ιωνίας 11 στη Νέα Σμύρνη σχεδόν τον τελευταίο χρόνο. «Ντάξει παιδιά, εγώ τη σκότωσα στις 7 του μήνα» είπε στους αστυνομικούς όταν εκείνοι το βράδυ της Πέμπτης (10.05.2018) έσπασαν (με τη βοήθεια κλειδαρά) την κλειδωμένη πόρτα του διαμερίσματος.

Βρήκαν το πτώμα της άτυχης γυναίκας «καθισμένο» σε μια καρέκλα. Απέναντί της, καθόταν ο άνθρωπος που της έκοψε, πιθανότατα μαχαιρώνοντάς την στο λαιμό, το νήμα της ζωής.

Η πρώτη εκτίμηση είναι πως ο 38χρονος μαχαίρωσε στο λαιμό τη μητέρα του. Ο ιατροδικαστής έχει εντοπίσει σημάδια στο λαιμό. Και η πρώτη εκτίμησή του είναι πως ο δράστης μαχαίρωσε το θύμα του στο λαιμό. Επειδή όμως η σορός είναι σε σήψη, δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος για την αιτία θανάτου.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, ο θάνατος της 64χρονης στη Νέα Σμύρνη επήλθε από τις πολλαπλές μαχαιριές που της κατάφερε ο 38χρονος γιος της.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 38χρονος σπούδαζε μεταφραστής στο Πολιτικό της Νομικής. Είχε διακόψει όμως τις σπουδές του. Και αυτό, όπως είπε στην πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς, ήταν μια μόνιμη πηγή έντασης με τη μητέρα του. Εκείνη, υποστήριξε, τον πίεζε να τελειώσει τις σπουδές του και να πάρει το πτυχίο του.

Είπε στους αστυνομικούς πως τη σκότωσε στο κρεββάτι της. Και μετά, μετέφερε το άψυχο κορμί της στην καρέκλα όπου τη βρήκαν νεκρή.

«Η μητέρα μου είχε μπλέξει με Μασονικές Στοές. Εκείνοι της είπαν να μου ρίχνει φάρμακα στο φαγητό για να ελέγξουν το μυαλό μου με στόχο να επιστρέψω στη σχολή», έχει πει σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.


Περισσότερα στο newsit.gr.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου