Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Αφιέρωμα στη Χάρις Αλεξίου: Σάββατο και Απόβραδο στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 8.30μμ, τραγουδάμε Αλεξίου. «Και φωτιές θα ανάβουνε στους απάνω δρόμους», και Πανσέληνο θα έχει, και θα είναι ωραία στην όμορφη, φιλόξενη και δροσερή αυλή του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Παρότι η μεγάλη ελληνίδα καλλιτέχνιδα ανακοίνωσε ότι παύει να τραγουδάει, τα τραγούδια της θα ακούγονται παντού και πάντα - αυτή τη φορά από τους γνωστούς & αγαπημένους μουσικούς από άλλα μουσικά δρώμενα του «Καλλίπολις»,
τον Δημήτρη (κιθάρα - φωνή) & την Αμαλία (φωνή), ενώ παράλληλα θα γίνονται αναφορές σε σημαντικούς σταθμούς της ζωής της αγαπημένης μας Χαρούλας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα υπάρχει μπουφές με σπιτικά πιάτα - ρεφενέ μελών & φίλων της συλλογικότητας για την ενίσχυση του Χώρου.


Μη χάσετε:

Εκδήλωση για την υγειονομική κρίση και τα κοινωνικά προβλήματα που προκαλεί η πολιτική διαχείρισή της.
Θα μιλήσει ο Παύλος Πολάκης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - πρώην υπουργός, την Παρασκευή 26 Ιουνίου, ώρα 8.00μμ.

Σημαντικές ενημερώσεις - υπενθυμίσεις:

Προσοχή:
Αναβάλλονται οι προβολές του θερινού κινηματογράφου μέχρι να αποκατασταθούν τα τεχνικά προβλήματα που σχετίζονται με την ποιότητα της εικόνας.
Για την έναρξη των προβολών θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση.


Οι ενδιαφερόμενοι/ες για συμμετοχή στα Εργαστήρια Στιχουργικής και Κεραμικής, στα Μαθήματα Μπριτζ και στις Συνεδρίες Ψυχολογίας πρέπει να δηλώνουν συμμετοχή με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056 ή με email στο kallipolis33@gmail.com.

Για το Πρόγραμμα Γυμναστικής «Κουνήσου από τη θέση σου» τα τμήματα και τα ραντεβού καθορίζονται μετά από συνεννόηση με τη Χαρά Γερούκη στο 6989699374.

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου