Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020

Ο Παύλος Πολάκης συζητά με τους πολίτες στην αυλή του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», έχει την τιμή να φιλοξενήσει τον Παύλο Πολάκη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, την Πέμπτη 25 Ιουνίου ώρα 8.00μμ (προσοχή: η αρχική ημερομηνία άλλαξε).


Ο πρώην υπουργός θα συζητήσει με τους πολίτες που θα παρευρεθούν στην όμορφη, δροσερή και φιλόξενη αυλή του «Καλλίπολις» για τις κοινωνικές συνέπειες από την πολιτική διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, για την αξία και την πορεία του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, για τα νέα σκάνδαλα και για το ποιοι κερδίζουν & ποιοι χάνουν από τη νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μπουφέ με σπιτικές γεύσεις, κρασί και τσικουδιά ρεφενέ των μελών & φίλων της συλλογικότητας για την ενίσχυση του Χώρου.

Δείτε εδώ το event στο facebook

Δείτε εδώ το αναλυτικό Πρόγραμμα του Ιουνίου 2020

Σημαντικές ενημερώσεις - υπενθυμίσεις:

Δείτε εδώ το μήνυμα του Δ.Σ. του «Καλλίπολις»

Οι ενδιαφερόμενοι/ες για συμμετοχή στα Εργαστήρια Στιχουργικής και Κεραμικής, στα Μαθήματα Μπριτζ και στις Συνεδρίες Ψυχολογίας πρέπει να δηλώνουν συμμετοχή με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056 ή με email στο kallipolis33@gmail.com.

Για το Πρόγραμμα Γυμναστικής «
Κουνήσου από τη θέση σου» τα τμήματα και τα ραντεβού καθορίζονται μετά από συνεννόηση με τη Χαρά Γερούκη στο 6989699374.

Για το «
Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (
Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Δείτε εδώ τον χάρτη πρόσβασης στον Χώρο

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου