Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Παρουσιάστηκαν επίσημα οι Ομάδες Βόλεϊ Ανδρών & Γυναικών του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. (video)

γράφει η Δήμητρα Σέκη

Στο Tailor Made στην πλατεία Νέας Σμύρνης ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. παρουσίασε τις Ομάδες Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών ενόψει της αγωνιστικής σεζόν 2015-2016.

Εκεί βρέθηκε η κάμερα της Διαδικτυακής Τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr, χορηγός επικοινωνίας και των δύο ομάδων, για να καλύψει την εκδήλωση.

Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης, Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, θεωρεί πως οι Ομάδες Βόλεϊ του Πανιωνίου θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα τη φετινή σεζόν και μιλά για τους υψηλούς στόχους της Διοίκησης του Πανιωνίου.

Ο Αργύρης Ψάρρας, Προπονητής της Ανδρικής Ομάδας Βόλεϊ του Πανιωνίου, δήλωσε ότι «ξεκινάμε με όρεξη, αγάπη και όνειρα». Αναφέρεται στις προσθαφαιρέσεις της φετινής Ομάδας και τονίζει πως θα βάλουν τα δυνατά τους με στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Γιάννης Στυλιανού, Παίχτης της Ανδρικής Ομάδας Βόλεϊ του Πανιωνίου, μιλά για την εικόνα που έχει για την Ομάδα του και αυτές που καλείται να αντιμετωπίσει. Είναι πρόθυμοι να αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις.

Ο Σταύρος Κουφόπουλος, Παίχτης της Ανδρικής Ομάδας Βόλεϊ του Πανιωνίου, μίλησε για την καλή επικοινωνία που υπάρχει στην Ομάδα του με αποτέλεσμα να θεωρεί πως έχουν τη δυνατότητα με ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια να πετύχουν υψηλότερους στόχους.

Η Αγγελική Οικονομάκη, Παίχτρια της Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ του Πανιωνίου, δήλωσε ότι οι στόχοι είναι υψηλοί και πως η Ομάδα της είναι πολύ καλά προετοιμασμένη ώστε να αντιμετωπίσει τις υπόλοιπες που θα κληθεί.

Η Άσπα Πανταζή, Παίχτρια της Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ του Πανιωνίου, θεωρεί ότι η άνοδος είναι εφικτός στόχος, αναφερόμενη στην παραμονή του βασικού κορμού στην Ομάδα, στις προσθήκες ταλαντούχων παιδιών και στο καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Ο Άρης Μισαηλίδης, Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, σχολίασε θετικά την «υγεία» που χαρακτηρίζει τις Ομάδες Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε ονομαστικά στους Συντελεστές- Εφόρους που συμβάλλουν στη πορεία τους.

Ο Νίκος Κωστακόπουλος, Προπονητής της Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ του Πανιωνίου, δηλώνει αισιόδοξος για τη φετινή σεζόν επισημαίνοντας ότι η Ομάδα είναι δυνατή.


Πηγή: www.nstv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου