Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

Σημαντικά αποτελέσματα ελέγχων της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας σε επιχειρήσεις της Γλυφάδας, κατά τις γιορτές

Σημαντικά ήταν τα αποτελέσματα ελέγχων της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας σε επιχειρήσεις, κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, για τη
διαπίστωση παραβάσεων της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Ελέχθησαν συνολικά 43 επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και διαπιστώθηκαν σε 29 περιπτώσεις παραβάσεων της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.


Στο πλαίσιο ειδικότερων δράσεων, της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας για την διαπίστωση παραβάσεων της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι σε επιχειρήσεις, σε διάφορες περιοχές της χώρας.


Αποτέλεσμα ήταν να διαπιστωθούν παραβάσεις της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας σε 29 περιπτώσεις από τις οποίες τρεις στη Γλυφάδα.


Συγκεκριμενα:
- Σε καφέ-μπαρ στη Γλυφάδα, διαπιστώθηκαν 4 παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
- Σε εστιατόριο στη Γλυφάδα, διαπιστώθηκαν 7 παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
- Σε καφέ-μπαρ στη Γλυφάδα, διαπιστώθηκε ότι ένας εργαζόμενος δεν ήταν καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού, βεβαιώθηκε μία παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας και δεσμεύθηκαν προσωρινά 5 φιάλες αλκοολούχων ποτών.

glyfada24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου