Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021

Συναυλία Μαθητών του Εργαστηρίου Κιθάρας του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Tο Σάββατο 10 Ιουλίου στις 8.30μμ οι μαθητές του Εργαστηρίου Κιθάρας του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» ανεβαίνουν στην καλοκαιρινή σκηνή του Χώρου.

Η Καλλιρόη, η Βάσια, η Άννα, ο Πέτρος και ο Φάνης θα παρουσιάσουν στη δροσερή και φιλόξενη αυλή του «Καλλίπολις» τα είδη μουσικής που τους εκφράζουν με το είδος της κιθάρας που επέλεξαν με την επιμλέλεια του Δημήτρη Καρούσου, ο οποίος κάνει το μάθημα.
Έκτακτη συμμετοχή στη μουσική βραδιά
θα έχουν ο Γιώργος και ο George.


Η είσοδος είναι ελεύθερη και για την ενίσχυση του Χώρου θα υπάρχει μπουφές - ρεφενέ μελών & φίλων της συλλογικότητας, ενώ παρακαλούνται όσοι/ες προτίθενται να συμμετάσχουν να προσέρχονται στον Χώρο από τις 8.00μμ προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και εφαρμόζονται οι κανόνες της πολιτείας.

Το Πρόγραμμα του Ιουλίου 2021 αναμένεται να δημοσιοποιηθεί τις επόμενες μέρες, αφού συγκληθεί η Σύσκεψη Μελών & Φίλων.

Άλλα Νέα Προγράμματα:

Σχετικά με τα υπόλοιπα Προγράμματα:
Δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα:
  • στα τηλέφωνα 6907528823 & 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.
Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου